Plný vůně a kousků jahod. Pro mě je to připomínka dětství. Jahodová "marmoška" má snad nekonečný "záběr" použití :) - na pečivo, palačinky, lívance, do jogurtu.....
Náš brusinkový džem je sladký, kyselý i trpký zároveň - tedy takový, jaká je brusinka v přírodě. U nás doma je tento džem nej :o). Vynikne nejen u svíčkové, ale také u sýrů, na pečivo, palačinky, do jogurtu...
Mirabelkový džem má lehce nakyslou chuť, je vlastně kyselý i sladký zároveň. Profesionální degustátoři říkají, že tento džem má citronový "ocas". Mirabelky jsou z vlastního sběru ze Šumavy.
Tento džem "voní" po všem, co lahodného můžeme v létě na zahrádce nasbírat. Obsahuje červený i černý rybíz, jahody, ostružiny, maliny. Tento džem je příjemně kyselý díky rybízu a voňavý po malinách a jahodách.
Ostružinový džem stejně jako malinový pasírujeme od drobných zrníček jen částečně. Ve všech zrníčkách jsou důležité cenné látky jako minerály, vitamíny a pektin. Jeho příjemná jemná chuť vynikne třeba na vánočce nebo jiném pečivu.
Je to džem půl na půl borůvky x brusinky. Je lahodný, obarvený po borůvkách a chuťově lehce kyselý po brusinkách. Tato kombinace je výrazná a přesto jemná.
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website